12 september 2024

Nieuw: scholing Artificial Intelligence in het onderwijs

Speciaal voor onderwijspersoneel hebben wij een innovatief scholingsaanbod: een scholing in Artificial Intelligence (AI). Deze scholing is bedoeld om onderwijspersoneel te informeren en te trainen in het gebruik en de mogelijkheden van AI in het onderwijs.

AI speelt een steeds grotere rol in onze samenleving en wij geloven dat het essentieel is om onze scholen en docenten voor te bereiden op deze ontwikkelingen.

Praktische toepassingen

Tijdens de scholing zullen diverse aspecten van AI worden behandeld, waaronder praktische toepassingen in het klaslokaal, ethische overwegingen, opdrachten voor studenten en toekomstperspectieven.

Ben je nog onbekend met het gebruik van AI, of gebruik je AI al? Er kan maatwerk worden toegepast.

Kernpunten scholing

Onze scholing richt zich op de volgende kernpunten:

  • Inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van AI: Wat betekent AI voor leraren en leerlingen? Welke kansen biedt het, en welke risico's moeten worden gemitigeerd?
  • Praktische toepassing binnen de klas: Hoe kun je AI effectief integreren in lesplannen, toetsing en opdrachten?
  • Ethiek en verantwoorde AI-gebruik: Het bevorderen van kritisch denken en het verantwoord inzetten van AI, passend bij de christelijke identiteit van de school.
  • Voorbereiding van leerlingen op een toekomst met AI: Het belang van AI in hun toekomstige beroepen en hoe scholen hen hierop kunnen voorbereiden.

Interesse of vragen?

Als je vragen hebt of belangstelling hebt voor deze scholing, neem dan gerust contact op met onderwijsadviseur Jacob Jan van Rijs. Hij voorziet je graag van meer informatie. Laat hieronder je gegevens en vraag of bericht achter: